Upplev Golfa Runt Gotland

Upplev våren på Gotland och starta din golfsäsong under 5 dagar på Golfa Runt Gotland. Tillsammans med 640 andra golfspelare får ni njuta av vårsolens varma strålar. Det är ett trevligt sätt att få uppleva golfbanorna runt om på ön och samtidigt träffa nya spelare och vem vet, kanske nya vänner. Utöver golfen för du även uppleva den gotländska naturen och miljön.

För de som önskar finns det många fina utflyktsmål att besöka när inte golfen står på schemat. Dessutom ser vi till att avsluta veckan på bästa sätt med en stor avslutningsbankett med prisutdelning på Wisby Strand. Med gotländska smaker på maten, liveband för de som vill dansa och ett prisbord värde 100 000 kr för de som lyckats med en bra placering.

Upplev golfbanorna på Gotland – en klass för sig

Under Golfa Runt Gotland 2024 får samtliga deltagare  se stora delar av Gotland så alla får spela på 5 olika 18-hålsbanor runt om på ön (Visby GK, När GK, Slite GK, Gotska GK & Gumbalde GK). Dessutom får alla som spelar även en fri greenfee på Ljugarns golfklubb lördganen innan tävlingen går av stapeln.

Avslutningsbankett & prisutdelning – avsluta veckan festligheter

Avslutningsmiddagen med kombinerad prisutdelning på Wisby Strand är ett uppskattat tillfälle att tillsammans få ett avslut på en roliga golfvecka. Det kommer att vara en sittande 2 rätters bankettmiddag full med gotländska smaker. I samband med detta arrangeras Golfa Runt Gotlands prisutdelning med ett prisbord vars värde uppgår till 100 000 kr.

Annons