Det här är
Golfa Runt Gotland

Upplev en av Sveriges största och roligaste golftävlingar tillbaka den 4-8 maj 2025 på 5 olika 18 hålsbanor. Under 5 dagar får du uppleva Gotland från dess bästa sida. Starta golfsäsongen tillsammans med 640 andra likasinnade.

Dessutom erbjuds alla en Greenfee på Ljugarns GKs  bana dagen innan tävlingen startar. På torsdagskvällen är det stor middag, med dans och prisutdelning på Wisby Strand med ett prisbord värde över 100.000 kronor.

Annons

Välj en klass

Annons

Golfa Runt Gotland startar om…

0Veckor0Dagar0Timmar0Minuter

Vanliga frågor

Det går bra att ange samåkning på den spelare du delar bil med i anmälan. Har du missat detta vid anmälan går det bra att ta kontakt med oss via info@nordicsportevent.se så hjälper vi dig att lägga till detta.

Det kostar 2995 kr för singelklass och 5390 kr för Par klasserna och då ingår det år 2025 5 dagars spel på 5 olika 18-hålsbanor (Visby GK, När GK, Slite GK, Gotska GK, Gumbalde GK).

Dessutom får ni dagen innan fritt inspel på Ljugarn golfklubb.

Anger ni att ni reser med husbil i anmälan ser vi till att fördela er husbils ägare jämnt över banorna så ni alla har möjlighet att boka till en plats att övernatta. Du själv bokar din plats på respektive golfbana.

Önskar ni att bo på camping rekommenderar vi att boka i samband med resa via Idrottens Ö på 0771-22 33 50 eller idrottsresor@destinationgotland.se som hjälper till att boka resa och boende med upp till 30% rabatt.

Det går bra att lägga till golfbil i din anmälan om du kan uppvisa ett läkarintyg så fördelar vi golfbilarna när schemat görs. Har du glömt att boka till detta eller om skada skulle uppstå efter anmälan går det bra att kontakta oss på info@nordicpsortevent.se så hjälper vi dig med att lägga till detta.

Golfbanorna

Här hittar du till samtliga golfbanor.

”Det finns inget som överträffar att spela golf på Gotland under maj månad”

Resultat från tidigare års Golfa Runt Gotland

Här har vi samlat de årliga resultaten från Golfa Runt Gotlands start 2004 med ett undantag 2021 då tävlingen flyttades fram.