Klasser på
Golfa Runt Gotland

På Golfa Runt Gotland finns 3 olika singelklasser som delas in i A, B och C klass. Par klasserna är de populäraste och finns numer tre olika som spelas 2 och 2. Parklassen kan vänner/bekanta/kollegor delta i och Äkta makar spelar Äkta makar och sambopar. Dessutom den nyaste tävlingen 2-manna scramble som spelar i par.

Pris per deltagare 2025

2995 kr

Singelklass

Antal: 1 person
Speldagar: 4-8 maj 2025
Pris: 2995 kr
Singelklassen är öppen för alla med officiellt handicap. Delas in i klasserna A, B och C-klass. Spelformen är slaggolf och hcp uppdatering av spelare via GIT sker före tävlingen av tävlingsledningen.

Parklass

Antal: 2 personer
Speldagar: 4-8 maj 2025
Pris: 2795 kr/ person
Parklassen är en av de populäraste klasserna. Kan spelas tillsammans med vän/kollega/partner och spelar varje dag med ett nytt par. Klassen spelar tre dagar bäst boll och två dagar greensome. Vi erbjuder även 2 manna scramble klass.

Äkta makar / sambopar

Antal: 2 personer
Speldagar: 4-8 maj 2025
Pris: 2795 kr/ person
Precis som parklass är detta en utav de populäraste klasserna och spelas precis som parklassen med  tre dagar bästboll och två dagar greensome. I äkta makar klassen är tanken att ni två äkta makar eller sambopar kan delta och spela med andra äkta makar par.

Tvåmannascramble

Antal: 2 personer
Speldagar: 4-8 maj 2025
Pris: 2795 kr/ person
Båda spelarna slår varsin boll från tee. Därefter väljer laget från vilken bolls läge de vill fortsätta spela från och markerar den. Spelarna placerar därefter i valfri ordning sina bollar inom en klubblängd från den valda bollens läge, dock inte närmare hålet, och spelar sina slag.