Partners på Golfa Runt Gotland

Vill du synas tillsammans med andra partners på en av Sveriges största och roligaste golftävlingar med 640 härliga golfspelare. Vi arbetar med konceptet B2B med våra partners där er närvaro ska skapa nya affärer på lång sikt. Vi sätter ihop marknadspaket utifrån att antingen vara på plats på tävlingen eller- och synas med oss året runt i marknadsföring på webbsidan, nyhetsmail, sociala medier. Tävlingen spelas för 19:e gången under 5 dagar på Gotland.

Sunbirdie stolt huvudpartner

Sunbirdie är stolt huvudpartner till tävlingen Golfa Runt Gotland som spelade sitt 18:e år under 2022. För oss är det självklart att synas på en av Sveriges största och roligaste golftävlingar. Sunbirdie är ett helsvensk bolag som säljer och marknadsför resor över hela världen. Vi är experter på long, mid och short stay golfresor. Under säsongen har vi nästan alltid egna medarbetare på plats på våra resmål. Bland Golfa Runt Gotlands 640 spelare hittar vi våra kunder och därför är det en självklarhet att vi finns med på tävlingen. Vi har priserna för parklassen värde 20 000 kr och i de tre singelklasserna med ett värde på 10 000 kr per klass. Totalt värde på resorna är 50 000 kr som Sunbirde ställer upp med under Golfa Runt Gotland.

Golfeen en stolt partner

Golfeen har under många år varit partner till Golfa Runt Gotland. Vi skänker presentkort i parklassen äkta makar till ett värde av 20 000 kr. Golfeen arrangerar golfresor till olika länder och resmål och under åren har vi sett att spelare från Golfa Runt Gotland finns med på våra resor ut i världen. Hos oss har kunden valmöjligheten att välja från färdiga paketresor med charterflyg till att sätta ihop resan som man själv önskar med hjälp av regionalflyg. Med oss för ni alltid era starttider innan avresan och det är en av våra stora styrkor då du får ut det maximala av din resa med oss på Golfeen.