Frågor & svar

Har du några frågor så kanske du hittar svaret på dem här och hittar du inte det du söker kan du alltid ta kontakt med oss via kontakta oss.

Det går bra att lägga till detta i din anmälan i efterhand.

Läs mer här: Prisutdelning & middag

Det går bra att ange samåkning på den spelare du delar bil med i anmälan. Har du missat detta vid anmälan går det bra att ta kontakt med oss via info@nordicsportevent.se så hjälper vi dig att lägga till detta.

Det kostar 2995 kr för singelklass och 5390 kr för parklasserna och då ingår det år 2025 5 dagars spel på 5 olika 18-hålsbanor (Visby GK, När GK, Slite GK, Gotska GK & Gumbalde GK).

Dessutom får ni dagen innan fritt inspel på Ljugarn golfklubb. 200 kr rabatt tom 30/5 2024!

Anger ni att ni reser med husbil i anmälan ser vi till att fördela er husbils ägare jämnt över banorna så ni alla har möjlighet att boka till en plats att övernatta. Du själv bokar din plats på respektive golfbana.

Det kostar 300 kr/natt per ekipage inkl. el och 200 kr/natt exkl. el på samtliga banor.

Önskar ni att bo på camping rekommenderar vi att boka i samband med resa via Idrottens Ö på 0771-22 33 50 eller idrottsresor@destinationgotland.se som hjälper till att boka resa och boende med upp till 30% rabatt.

Det går bra att lägga till golfbil i din anmälan.
För att nyttja golfbil krävs giltigt tillstånd från din hemmaklubb enl. punkt 1.10.3 i Spel- och tävlingshanboken, gällande från 1 januari 2024. (Se regler & villkor 2024 ”GOLFBIL”.)
Golfbilar fördelas i linefördelning och spelschema av tävlingsledningen.
Har du glömt att boka golfbil eller om skada uppstår efter anmälan går det bra att kontakta oss på info@nordicsportevent.se så hjälper vi dig med att lägga till detta. Golfbil kostar 200 kr per person och dag. Betalas direkt till varje golfklubb, men skall bokas i anmälan.

Det går bra att maila oss på info@nordicsportevent.se så hjälper vi dig med detta.

Vi hänvisar all bokning av resa & boende till Idrottsresor där du får upp till 30% rabatt på din bokning.

Här hittar du all information om resa & boende.

Samtliga banor erbjuder bl.a. dagens lunch för 140 kr si sina menyer.

Meny skickas med i PM & info inför tävlingen.

Kartor

Hitta till de olika banorna.

Hittar du inte vad du söker?

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi till.